Ny medlem

Hur blir man medlem på en bingosajt?

Du älskar att spela bingo och det är inte bingolotto-kväll på tv. Du bor också långt ute på landet eller så har inte just din stad en bingohall (vilket är osannolikt). Vad gör du då? Jo du blir medlem på en bingosajt, då kan du spela precis när du vill. Utbudet är enormt och det finns så många bra bingosajter att välja på. Det största problemet är nog att välja, alla verkar ju bra. Men när du kommer så långt att du har hittat en bingosajt du vill spela på så måste du först bli medlem. Det gör du genom att skapa ett medlemskonto. Du börjar med att fylla i namn och kontaktinfo på den sajten du har valt. Det brukar vara namn, personnummer, adress, mejladress och telefonnummer. Varför vill dom ha det? Det är delvis för att försäkra sig om att du är myndig. Är man under 18 år har man inte lov att vara medlem på spelsajter i Sverige. Sen så är det ju för att kunna skicka information till dig om bra bonusar och kampanjer dom har. Dom vill du inte missa, det kan kanske vara information om en extra hög jackpot på ett visst spel. Den kan ju vara kul att spela om.

Skapa konto

När du skapat ditt spelkonto så är det dags att sätta in ett par kronor som du kan spela för. Om du nu vill spela för riktiga pengar förstås. Det fungerar i stort sett likadant på dom flesta bingosajter och du börja med att klicka på insättning. Då kommer det upp information om olika betalningslösningar och du väljer på vilket sätt du vill betala. Vissa sajter idag tillåter till och med att man spelar först och betalar sen. Dom skickar helt enkelt en faktura.

Är du en ny kund på sajten och ska sätta in pengar första gången så är det med stor sannolikhet att du får en bonus. Då får du mer pengar att spela för och det är ju aldrig fel. Många sajter ger dig också pengar att spela för bara du registrerar dig. Är det en casinosajt som du spelar på så kan du ibland få freespins gratis om du är en lojal kund. Vinner du då där så kan du sedan välja att spela bingo för pengarna.

Community

Det pratas ibland om Community på sajten. Vad är det? Man kan väl med enkla ord säga att det är dom som samlas i en chatt på en sida och umgås och pratar där. Dom är en bingocommunity. Det är väldigt ofta det som lockar samma spelare tillbaka till en speciell sajt, det är trevligt och socialt. Spelar man ofta på en och samma sajt så får man ju till slut många trevliga chattkompisar som man kan slå av en prat med över morgonkaffet. Bingovärden är ofta väldigt mån om sina stammisar men också nya spelare såklart. Ju fler desto bättre. Ibland så arrangerar värden tävlingar i just chattrummet och det är ju helt gratis. Kan inte bli bättre och vinner du en bonus så har du ju mer att spela för.

Är det något man ska tänka på som ny medlem på en sajt? Ja absolut, det kan vara bra att sätta en spelgräns om du har en tajt budget. Det är alltid bra att ta ansvar för sitt spelande och det visar bara att du är just det, ansvarsfull. En regel är att aldrig spela för mer pengar än man har råd att förlora. En annan viktig regel är att man håller god ton i chattrutan. Man vet själv hur ledsen man kan bli av en tråkig kommentar. Bingovärden har rätt att utesluta dig om detta inte följs.